Bas Bleeker

In 2006 heeft Bas al veel ervaring opgedaan in zijn vakgebied en besluit het roer helemaal om te gooien. Hij gaat voor zichzelf beginnen. Waar hij in het begin zichzelf nog als zpp-er liet inhuren voor grote projecten, heeft hij nu een groot bedrijf opgezet waarbij zijn team zelfs uit 10 werknemers bestaan heeft. Met een klein, betrouwbaar en fijn team zet hij zijn projecten nu voort. En met succes, wat een prachtwerk levert hij op!

Tim

Deze man kan echt alles! Met zijn eeuwige grote glimlach is het fijn om hem in ons team te hebben. Van schilderen tot aan behangen, hij gaat door tot in de late uurtjes om alles perfect af te leveren. Met de juiste tools gaat hij dan ook geen uitdaging uit de weg. 

Sherick

Sherick volgt bij ons de BBL schilders opleiding.

Hij is altijd ijverig, vrolijk, nooit ziek en als hij denkt dat niemand hem hoort zingt hij alle nummers vrolijk mee die op de radio voorbij komen en stiekem genieten wij dan van zijn enthousiasme.

Eline

Dit is onze vrolijke en stoere meid Eline! 18 jaar oud en met al meerdere diploma’s op zak weet ze precies wat ze doet. Met passie voor het vak is het top om haar in ons team te hebben.