Over Bas Bleeker

Mijn naam is Bas Bleeker, eigenaar van Bas Bleeker Schilderwerken. In 1999 ben ik begonnen met monumentaal onderhoud schilderwerk. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het herstellen van oude panden.

In 2006 ben ik gestart als ondernemer. In die jaren heb ik veel met mineraal verven gewerkt zoals kalkverf en vertrouwd geraakt met mooie handgemaakte wandbekleding. Daarin veel liefde ontwikkelt voor interieur en vooral voor mooie wandafwerking. Al deze ervaringen gebruik ik nu bij het realiseren van make-overs.

Voor de particulier of interieurontwerper bieden wij een totaal concept op het gebied van interieur afwerking. Dit kan zijn voor enkel een mooie wand met een gave wandbekleding. Of een heel project waar wij het volledige schilderwerk en wandafwerking voor u verzorgen.

Op onze webshop bieden wij u de verschillende soorten wandbekleding waarin u heel snel en makkelijk offertes kunt opvragen incl. montage! U haalt daarmee niet alleen het mooiste behang in huis maar een compleet afgewerkte wand!

Get in Touch