Egaal Latex Spuitwerk

Als de wanden strak gestuukt zijn, kunnen wij egaal spuitwerk aanbieden met ons nieuwste spuitapparatuur. Zonder rolbanen en rolstructuur. Hiermee creëeren we gelijk strakke lijnen op alle aansluitpunten; tussen wand en plafond of de deurkozijnen en vloerplinten. Dit geeft je wanden en plafonds nog meer allure en die luxe uitstraling!

Italiaanse Authentieke Kalkverf

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk en tevens milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. De basis voor de kalkverf wordt nog altijd op traditionele wijze in Italië bereid en op kleur gemaakt met natuurlijke mineralen pigmenten.

Betonlook/Betoncire

Wij kunnen met kalkverf één stuc-techniek toepassen waardoor uw wand een fraaie Betonlook krijgt! De kracht van ambacht. Betonlook geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus, dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Alphenberg Leather

Wij zijn ook dealer van Alphenberg leer. Of het nu gaat om het bekleden van tafelbladen, het stijlvol afwerken van een luxe openhaard of het verrijken van een ruimte met een luxe leren wandafwerking. De geleverde kwaliteit is van een ongekend niveau en de resultaten zijn oogstrelend en verrassend.

Make-over

Door onze liefde voor interieur bent u bij ons aan het juiste adres voor de nieuwste en de gaafste wandbekleding. Wij volgen daarvoor de mooiste trends op de voet. Onze kracht is daarom ook om niet alleen te adviseren in kleur- en materiaalgebruik, maar ook om hiervoor gelijk duidelijk offertes te kunnen aanbieden.

Bij een volledige make-over bieden wij ook 3D tekeningen aan zodat we a.d.h.v. deze tekeningen de kleuren en behangsoorten kunnen bepalen.

Exclusieve wandbekleding

Ook voor wandbekleding kunt u bij ons terecht. Wij werken graag met prachtige exclusieve behangsoorten waardoor een bijzondere sfeer gecreëerd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken zoals: Elitis, Arte, Dutch Walltextille Company, Thibaut, etc.

Wij zijn dealer van deze prachtige merken en verkopen verschillende soorten behang in onze webshop. Benieuwd naar de webshop? Klik hier.

Metallic Look

Metal Stuc is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object. Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is verkrijgbaar in de volgende basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Aluminium, Tin, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide.

De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleurscharkeringen mogelijk zijn. Metal Stuc kan op verschillende wijzen worden verwerkt; van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel, warm en natuurlijk. Met Metal Stuc maak je van een wand, vloer of object echt een bijzonder item in je interieur.